Slots

Slots finns det gott om att spela på. Jag skulle personligen förmodligen på rak arm kunna nämna femtio olika slots på nätet. Om jag fick lite mer tid på mig skule jag möjligtvis kunna nämna till och med över hundra stycken.

Klassiska slots

Klassiska slots är faktiskt på utdöende. Det finns fortfarande ganska många som gillar retro-slots. Men de allra flesta gör inte det utan det är videoslots som tagit över mer och mer de senaste åren. Av de klassiska slots som fortfarande lever kvar har vi exempelvis Jackpot 6000. Det är en av de första slotsen från Net Entertainment och jag tror inte att man kommer att plocka bort den någonsin. Det är lite som att radera Pelé ur historieböckerna bara för att Messi och Neymar kom till senare med lite fetare tricks.

Videoslots är bättre än någonsin

Det bör inte vara chockerande att tekniken idag är bättre än gårdagens teknik. För det är ju så här det förhåller sig och är du inte med på det så vet jag inte vad jag ska ta mig till med dig. Skämt å sido så är videoslots fantastiskt kul och idag faktiskt extremt avancerat. Om man kollar på spelutvecklare som jobbar på att ta fram videoslots så ser man att de nästan alltid söker extremt kvalificerad personal. Det handlar ju om att animera i komplexa språk vilket tar tid och kräver sin man så att säga. Men slutprodukten som kommer ut brukar vara löjligt bra nuförtiden. Om man tar Net Entertainment som exempel återigen så kan man smygkika på videoslots som Guns N Roses eller The Invisible Man som är mina favoriter. Om du inte sett videoslots förut så tror jag att du kommer få en smärre chock. Så välgjorda är dessa slots nuförtiden. Och det tillkommer fler och fler slots varje månad av alltfler spelutvecklare.